Primăria Caracal îndeamnă oamenii să facă mișcare în aer liber. Zonele recomandate/ FOTO

Primăria Caracal îndeamnă oamenii să facă mișcare în aer liber, recomandându-le să folosească atât pista pentru alergare, reamenajată, cât și aleile din Parcul Constantin Poroineanu.

Invitația la mișcare a fost făcută de municipalitate pe pagina de socializare a primăriei.

„Alergatul este sportul pe care-l poți practica oriunde, fie că vorbim de piste special amenajate sau de aleile din parc. Parcul «Constantin Poroineanu» este locul unde te poți încărca de energie. În ultimul an am investit în reamenajarea pistei de alergare, am refăcut alei și am creat spațiu în aer liber pentru iubitorii de fitness. Promovăm un stil de viață sănătos!”, se arată în postarea primăriei.

1 COMENTARIU

  1. Păi doamnelor și domnilor funcționari din primărie ,putem să luăm oxigen și acasă din parc? Ziceți că a ți cheltuit bani să faceți alei ,locuri de joacă etc ,cineva s-a apucat să toarne beton prin fața scărilor de bloc ,peste cîteva trotuare dar fără rost adică mai clar trebuia un proiect gîndit pt că aici în HCC se puteau amenaja niște parcări nu să țineți mașinile sub geamurile noastre să ne bîrîie 24 din 24 de ore ,vin pleacă trîntesc ușile turează motoarele și gazele se urcă în apartament .Deci ca atare nu vreți să aplicați legile ,Og 195/2002, Ordinul119/2016și Lg 61/1991, și ar trebui să mai anunțați și părinții să meargă la locurile de joacă nu să-i țină pînă și după orele 20 pînă peste orele 23 pe străzi cu tot felul de mașinării și mai ales nesupravegheați .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here