La Caracal, amplă acțiune de ecologizare cu 180 de voluntari, în frunte cu primarul municipiului/ FOTO

180 voluntari din Caracal au dat curs ieri invitației „Let’s Do It, Romania!”, participând, sâmbătă, în frunte cu primarul municipiului, Ion Doldurea, la o amplă acțiune de ecologizare a orașului.

Angajați din primărie și instituțiile subordonate, cărora li s-au alăturat foarte mulți tineri, au strâns din toate cartierele orașului două remorci deșeuri.

„Au fost oameni din primărie, din școli, din principalele instituții subordonate primăriei, inclusiv din cadrul ADPP. Au fost ridicate circa 13 metri cubi de deșeuri, în principal plastic și hârtie. A fost o reușită și cred că merită să participăm de câte ori sunt asemenea acțiuni, cu cât mai mulți oameni. 

Astfel de fapte reprezintă un bun exemplu și pentru populația largă. Sperăm că numărul celor care aruncă deșeuri în spații publice să fie din ce în ce mai mic. În această cheie, este foarte important de menționat că la acțiune au participat, cu entuziasm, cu bucurie, foarte mulți tineri. Acțiunea a fost începută cu vreo 80 de oameni, apoi s-au alăturat alți și alți oameni, ajungând la un total de 180 de participanți”, a declarat primarul Ion Doldurea.

175 de țări din comunitatea Let’s Do It World s-au unit într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Campania, în România, a avut loc concomitent în județele Alba, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, București/Ilfov, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.

Let’s Do It, Romania! are ca partener principal, în fiecare an, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here