Furt MASIV de combustibil în Galați. Angajații unei companii petroliere, prinși în flagrant

Mai mulți angajați din județul Galați ai unei companii petroliere au fost prinși în flagrant în timp ce furau combustibil. Ulterior, în timpul perchezițiilor domiciliare, anchetatorii au descoperit peste șase tone de combustibil.

Incidentul a avut lor marți în județul Galați. Angajații Serviciului Investigații Criminale Galați au constatat în flagrant sustragerea unei cantități de 350 litri combustibil petrolier (gazolină).

Ulterior, anchetatorii au făcut nouă percheziții domiciliare în localitățile Munteni, Buciumeni, Țepu și Matca din județul Galați și în Homocea din județul Vrancea.

În urma perchezițiilor domiciliare a fost identificată cantitatea de aproximativ 6,5 tone de combustibil petrolier. Nouă persoane au fost duse la audieri, iar patru au fost reținute pentru 24 de ore. Anchetatorii au stabilit că furturile au început în anul 2018.

Miercuri, persoanele reținute vor fi duse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă. În acest caz a fost deschis dosar penal de furt calificat în formă continuată.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here