Scene violente la un mall din Craiova. Bătaie ca pe maidan pentru un loc de parcare: „Aşa, şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta!”

Un mall din Craiova a devenit locul unor scene de violență, după ce două persoane au fost agresate pentru că au ocupat un loc de parcare.

Un mall din Craiova a devenit locul unor scene neașteptate de violență, după ce două persoane au fost agresate de trei fraţi şi tatăl lor, din cauza unui loc de parcare.

Victimele au parcat mașina pe un loc pe care agresorii puseseră ochii, cu toate că bătăușii găsiseră deja un loc unde să-și parcheze autoturismul.

Incidentul a avut loc luni seara în centrul Craiovei, în parcarea celui mai mare mall din oraş. Întreaga scenă a fost surprinsă de camere de supraveghere.

În imagini se vede clar cum o şoferiţă, care era la volanul unui BMW încearcă să ocupe un loc de parcare, nu reuşeşte, deşi avea loc suficient, într-un sfârșit intră într-un alt spaţiu de parcare ce era liber.

Un alt sofer aşteaptă când observă manevrele femeii, iar atunci când vede că aceasta a parcat în altă parte, intră cu maşina în locul unde încercase iniţial şoferiţa să parcheze.

Şoferul şi sotia lui coboară din autoturism, apoi bărbatul se trezeşte înconjurat de 4 indivizi care încep să-i  reproşeze ca a ocupat locul de parcare pe care îl aveau ei in vizor.

„Am văzut că a găsit loc de parcare. De ce să nu-mi bag eu maşina aici?”, a întrebat nedumerit omul. „Aşa şi? Vrea muşchiu’ meu locul ăsta! Care e problema?”, a venit replica unuia dintre bărbaţi.

Cei patru indivizi, trei frați și tatăl lor, au început să-l lovească violent pe şofer. Când soţia acestuia a încercat să intervină, a fost şi ea lovită.

Un mall din Craiova, locul unor scene de violență. Agresorii au fost prinși

O tânără a alertat imediat 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cei doi soţi au primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi i-au identificat pe agresori. Este vorba de trei fraţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi tatăl lor, în vârstă de 48 de ani.

Agresorii i-au mințit inițial pe polițiști în legătură cu cele întâmplate şi au încercat să spună că nici măcar nu trecuseră prin parcarea mall-ului din centrul oraşului.

„În urma probatoriului administrat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cei 4 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj şi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit Adevarul.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here