Acasă Național Tragedie în R...

Tragedie în România. Un jandarm de doar 35 de ani a fost răpus de COVID-19

Este vorba despre Ștefan Ciupac, un tânăr jandarm din Satu Mare. Acesta avea doar 35 de ani și era internat la Spitalul Județean de la începutul lunii septembrie, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Ștefan Ciupac, subofițer în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, a fost internat la spitalul județean Satu Mare în 6 septembrie, după ce a fost infectat cu COVID-19.

În ziua de 18 septembrie, din cauza complicațiilor, tânărul a ajuns la secția de Terapie Intensivă. Două zile mai târziu, acesta a fost declarat decedat. Amintim că era căsătătorit și era tatăl a doi copii. De asemenea, acesta nu era vaccinat anti-COVID și avea comorbidități, conform informațiilor transmise de gandul.ro

Au fost transmise zeci de mesaje emoționante

Ștefan Ciupac va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 13:00, potrivit sursei menționate. Pe pagina de socializare a acestuia au fost transmise zeci de mesaje emoționante.

„Drum lin, camarade și prieten drag!”, „Drum lin printre îngeri”, „Dormi în pace,Ciupi!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prietenii și foștii colegi.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here