COVID-19. Controale SPORITE în Slatina. Amendă pentru un eveniment organizat fără respectarea normelor legale

Acțiune cu caracter preventiv-reactiv, pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în contextul pandemiei de COVID-19, la terasele, restaurantele și sălile de evenimente din Slatina. Oamenii legii din Olt au aplicat amenzi celor care nu au respectat măsurile impuse, o sancțiune fiind aplicată pentru organizarea unui eveniment, fără respectarea normelor legale.

La acțiune au acționat polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Olt, Serviciul de Investigații Criminale Olt, Poliția municipiului Slatina împreună cu luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, sub autoritatea Instituției Prefectului.

În urma activităților, au fost legitimate peste 150 de persoane, fiind verificați și 10 operatori economici.

De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020, dintre care trei sancțiuni, în valoare totală de 1.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție și o sancțiune pentru organizarea unui eveniment, fără respectarea normelor legale, în context COVID-19, în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here