Marius Iancu: Am plafonat prețurile la energie electrică și gaze. Adrian Chesnoiu: O victorie importantă pentru toți românii!

Deputații de Olt Marius Iancu și Adrian Chesnoiu au marcat victoria PSD în Parlament privind plafonarea prețurilor la energie termică și gaze prin mulțumiri aduse tuturor românilor care au semnat petiția social-democraților privind această inițiativă.

Grație legii de plafonare a prețurilor, peste 15 milioane de români vor plăti, timp de șase luni, la energie electrică și gaze, prețul care era valabil la sfârșitul anului 2020.

„Am luptat împreună pentru siguranța traiului nostru! Am plafonat prețurile la energie electrică și gaze!
Nu mai avem demult siguranța unui trai mai bun, dar împreună, noi social democrații și românii am învins marile interese de pe piața energetică.
Am votat, azi, Legea pentru Plafonarea Prețurilor la energie electrică și gaze, cu toate amendamentele depuse de PSD.
De la 1 noiembrie, peste 15 milioane de români, vor plăti, timp de 6 luni, la energie electrică și gaze prețul din octombrie-noiembrie 2020, adică cu 74% mai puțin la energie și cu 79% mai puțin la gaze.
În plus, PSD a introdus în schema de plafonare și compensare și instituțiile publice – școli, spitale, centre sociale, CET-uri, dar și IMM-urile.
Le mulțumesc tuturor oltenilor care s-au alăturat campaniei PSD de strângere de semnături.
Cele peste 500.000 de semnături strânse la nivel național în numai 2 -3 săptămâni sunt o dovada clară că românii își vor înapoi traiul și au nevoie, acum, poate mai mult ca niciodată, de siguranță!
O VICTORIE importantă pentru toți românii!”, a scris, pe pagina sa de socializare, parlamentarul social-democrat.

 

Cu sprijinul românilor am forțat reprezentanții puterii să nu arunce în infern sute de mii de familii nevoiașe, afirmă și deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu.

„Am reușit să plafonăm prețul la energie și gaze la nivelul lunii decembrie 2020!
Mulțumim celor 500.000 de români care au susținut campania de strângere de semnături pentru inițiativa PSD de introducere în Parlament a proiectului de lege privind plafonarea prețului acestor utilități.
Este o dublă victorie a PSD, care, chiar și din Opoziție, a reușit să impună cu succes atât plafonarea, ca soluție de blocare a scumpirilor energiei, cât și includerea în mecanismul de plafonare și compensare a instituțiilor publice – spitale, școli, așezăminte sociale dar și a IMM-urilor.
Cu sprijinul românilor am forțat reprezentanții puterii să nu arunce în infern sute de mii de familii nevoiașe!”, a scris, pe Facebook, deputatul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here