Horoscop miercuri, 1 decembrie. Zodia care va intra în panică. Ar putea pierde controlul astăzi

Horoscop miercuri, 1 decembrie. Zodia care va intra în panică. Ar putea pierde controlul astăzi. Află ce îți oferă astrele, miercuri, 1 decembrie, confom horoscopului oferit în exclusivitate, pentru Capital, de profesorul Radu Ștefănescu.

BERBEC O felicitare de Ziua Națională de la un amic de departe te poate bucura foarte mult, mai ales ca poți primi şi o propunere. Din nou faci planuri de călătorie, din nou visezi la tărâmuri exotice! Însă, serviciul îți ocupă tot timpul și criza sanitară te îndeamnă să fii prudent. Banii se câștigă greu și se cheltuiesc ușor. Fă-ți foarte bine temele, planifică exact timpul și cheltuielile, totuși, nu poți să pierzi ocazia.

TAUR Ai o mulţime de lucruri de făcut, dar eşti în formă bună şi primeşti şi ajutorul pe care îl ceri. Nu prea mai ai bani în firmă, lichid, adică, vezi la datornici, să vină urgent cu sacoșa, să lase banca. Ar trebui să faci încă de astăzi cumpărăturile darurilor, ajutându-l pe Moş Nicolae, este o zi liberă, dar nu uita de Ziua Națională, sărbătorește românește!  

GEMENI  Poziţiile planetelor indică un plan foarte încărcat, cu situaţii noi care pot ridica probleme greu de rezolvat. Mici reproşuri din partea anturajului, din cauza neatenţiei tale. Se întâmplă și zile din acestea, când nimic nu-ți iese și scapi totul din mână, la propriu și la figurat. Stăpânește-ți nervii, o zi trece repede, mai ales dacă este o zi liberă, de Ziua Națională!

RAC Astăzi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul interior de care ai atâta nevoie. Nu te lasa impresionat de vremurile nesigure şi de presa isterică, concentrează-te şi rezolvă-ţi problemele tale, ale familiei, dacă nu poți să rezolvi problemele țării! De Ziua Națională, vezi dacă nu există posibilitatea unui second job de sărbători, mai faci un ban, că tare îți trebuie! 

LEU Zi de austeritate, încearcă să nu scoţi astăzi niciun ban din buzunar. Limitează-te la activităţile obişnuite. Miercuri, dar și Ziua Națioală! Nu lăsa treburile neterminate, nu le amâna, fii viteaz și abordează-le direct, ca un Leu-paraleu! Dar, pregăteşte-te, vine ziua când trebuie să-l ajuţi pe Moş Nicolae la cadouri! Până atunci poți să faci o repetiție sărbătorind Ziua Națională!

FECIOARA Ca să-ţi impui punctul de vedere, astăzi, trebuie sa vorbeşti cu convingere şi patima, astfel lipsa de argumente logice, de dovezi, nu se observă. La serviciu, dacă lucrezi de Ziua Națională este haos și se vede că toată lumea este obosită, enervată de distopia sanitară și are nevoie de un concediu. Știi că ai dreptate, așa că impune-ți soluția în fața celorlalți. Seara, cumpărături de Moş Nicolae!

BALANŢA  De ceva timp încerci să faci faţă unei enervari fără motiv, dar dispunerea ordonata a zodiacului de astăzi te ajuta să faci mai multă ordine şi să aduci logica carteziană în propriile gânduri. Concentrează-te pe ceea ce faci, pe ceea ce vrei să faci, controlează-ți fluxul dezordonat al gândurilor, numai așa ai eficiență sporită. 

SCORPION  Ai idei şi ceea ce este mai important, ai idei bune! Şi nu se refră numai la cadourile de Moş Nicolae, ci la sfera profesională şi la interesele tale, viaţa ta, amplificare confortului și a calității vieții tale! Vezi însă, dacă ideile tale nu sunt pe un curs de coliziune cu interesele altora, fii discret, în orice caz! Dacă ești în mica vacanță de Ziua Națională nu pierde timpul, zilele trec repede!

SĂGETĂTOR Este cazul unei decizii de stabilizare, ajustează ritmul cotidian. Calitaţile zodiei, în care spontaneitatea şi umorul sunt de menționat, te ajuta astăzi să ai succes în treburile de acasă, în familie! Succes, care poate însemna o zi obișnuită, cu relații cordiale cu cei mici și mari de acasă, fără probleme mari, sau chiar o propunere de petrecere în pijamale. Este Ziua Națională. Marcheaz-o, în felul tău! 

CAPRICORN  O zi cenușie, cam incertă, dar pe total favorabilă. Cu toate că eşti o fire prudentă, astăzi, pe lângă prudenţă, trebuie să adaugi dinamică şi puţin curaj. Norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Primești niște documente, prin FB, sau prin curier. Cu toate că este numele tău pe ele, nu prea știi la ce servesc și de ce le primești tu. Așa este când primești somații de la fisc! 

VĂRSĂTOR  Cine crede ca are mereu timp, se înşeală mereu. Timpul parcă zboară! Poţi să regreţi mai târziu daca nu te hotărăşti astăzi să alegi mai repede. Stelele îţi sunt favorabile, nu ezita! Ai de făcut o alegere profesională, ai două oferte, asta dacă lucrezi de Ziua Națională La manualul de achiziții spune că sunt necesare cel puțin trei oferte, dar profesorul de la ASE nu este lângă tine. Nu te hotărești? Dă cu banul, este culmea managementului! 

PEŞTI Traversezi o perioadă de decizii şi dubii! Nu intra în panică, oricum, nu intrai, Peștii sunt cunoscuți pentru sângele rece, dar fă astăzi cumpărăturile pentru Moş Nicolae şi lasă deciziile importante care depind de tine, pentru o zi mai favorabilă! S-au strâns multe pe capul tău, oricum, le-ai rostogolit cât ai putut. În mica vacanță de Ziua Națională fă-ți planuri, cum să te descurci! 

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here