Doi adolescenţi care au furat o maşină, prinşi de poliţişti după o urmărire de aproximativ 40 de kilometri

Doi adolescenţi din judeţul Hunedoara au fost urmăriţi pe o distanţă de aproximativ 40 de kilometri de poliţişti, după ce au furat o maşină din Deva.

Ei au fost opriţi de un echipaj de Poliţie abia la intrarea în Haţeg. Unul dintre cei doi, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut, transmite News.ro.

În noaptea de joi spre vineri, agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula cu luminile de întâlnire stinse pe bulevardul Decebal din Deva.

Pentru că maşina nu a oprit, echipajul de Poliţie a pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind blocat la intrarea în Haţeg, la o distanţă de aproximativ 40 de kilometri.

“După oprirea autoturismului suspect, ca urmare a legitimării celui aflat la volan, poliţiştii au stabilit că acesta este un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Hunedoara, iar în autoturism se mai afla un alt minor, în vârstă de 15 ani, din municipiul Deva. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv a fost sustras de către cei doi minori, de pe raza municipiului Deva, acolo unde a fost parcat, fără a fi asigurat corespunzător, iar cheile de contact fiind lăsate în interiorul maşinii”, a transmis Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat şi conducere fără permis a unui autovehicul, iar adolescentul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here