Marele fotbalist Gheorghe Popescu, noul consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

Numirea momentului. Fostul fotbalist Gheorghe Popescu a anunțat în cursul zilei de marți că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

O nouă numire la Guvern. Premierul Nicolae Ciucă va avea un consiler pe problemele de sport. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat, marţi, că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

El a subliniat faptul că a avut plăcerea de a purta o discuție cu premierul țării, în urma căreia cei doi au convenit ca Gică Popescu să își continue munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al premierului, adăugând că sunt o mulțime de probleme în domeniul sportului care trebuie rezolvate.

„Voi continua din poziţia de consilier al primului ministru. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.

Gheorghe Popescu, despre problemele sportului românesc

Totodată, acesta a mai subliniat faptul că a simțit implicarea premierului Nicolae Ciucă în domeniul sportiv, adăugând că urmează să îi prezinte un plan de acțiune pentru a realizat lucruri cât mai bune în ceea ce privește sportul românesc.

„L-am simţit implicat (n.r. – pe premierul Nicolae Ciucă) şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a adăugat Popescu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here