Caz HALUCINANT. De ce a fost arestat un bărbat de 81 de ani?!

Un bărbat de 81 de ani, din București, a fost arestat pentru șantaj și violarea vieții private, după ce ar fi constrâns-o pe o tânără de 28 de ani, pe care o cunoscuse în timpul unor ședințe de terapie, să continue relația de concubinaj pe care o începuseră.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

O femeie în vârstă de 28 de ani a sesizat DGPMB, în luna iulie, că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. El le-a spus polițiștilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și cu care a avut o relație de concubinaj, o constrânge să continue relația prin diverse moduri.

La sfârșitul lunii august a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și dus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat că bărbatul de 81 de ani a amenințat-o pe tânără că va face publice imaginile compromițătoare cu ea, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, fiind luată ieri (miercuri, 8 decembrie – n.r.) măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here