O nouă creștere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 în Olt. Autoritățile au raportat, și azi, decese provocate de virus

O nouă creștere a numărului de cazuri cu COVID-19 a fost înregistrată, în ultimele 24 de ore, în Olt. Dacă ieri era raportate șapte cazuri, azi numărul a ajuns la 13.

Numărul celor infectați de la începutul pandemiei ajungând la 26.073 de oameni.

De asemenea, azi au fost raportate decese provocate de noul coronavirus.

„În intervalul 14.12.2021 (10:00) – 15.12.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 88 de decese, dintre care 17 anterioare intervalului de referință, (43 bărbați și 45 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul București”, se arată în buletinul de presă transmis de GCS.

Incidența cazurilor, cumulată la 14 zile, continuă să scadă și ea de la o zi la alta, luni fiind de 0,45 cazuri la mia de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here