Cum s-au încheiat perchezițiile făcute în Caracal și Corabia. Ce au găsit oamenii legii în casele cămătarilor

Au fost percheziții de amploare în Corabia și Caracal, la persoane care dădeau bani cu camătă.

Cinci persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în baza mandatelor de aducere, în vederea audierii și continuării cercetărilor, urmând a fi propuse măsuri legale.

„În urma perchezițiilor, pentru continuarea cercetărilor și documentarea întregii activități infracționale, au fost descoperite și ridicate 899 de grame de metal de culoare galben, sub formă de bijuterii, 46.545 de euro, 275.998 de lei, 1.250 de lire sterline, 39 de grame de material vegetal de culoare verde-oliv, 8 tablete de culoare albastră (total 4 grame) și 2 pliculețe cu praf de culoare alb (total 2 grame)”, potrivit Poliției Olt.

De asemenea, au mai fost ridicate 23 de telefoane mobile, două tablete, un aparat GPS, cinci laptopuri, două dispozitive de scanare, o unitate de calculator, precum și mai multe documente și înscrisuri.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Transporturi Olt, polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt, jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here