CAO, lucrări pe mai multe străzi din Slatina. Se lucrează pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare

Se lucrează pe mai multe străzi din Municipiul Slatina, unde Compania de Apă Olt are în desfășurare lucrări de investiții, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014-2020”.

Este vorba de strada Zambilelor și strada Panselelor, unde se extindere rețeaua de canalizare, strada Cuza Vodă, unde se lucrează pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare și strada Văilor, unde se extinde rețeua de apă.

„Datorită condițiilor meteorologice favorabile, șantierele nu au fost închise și lucrările vor continua atât timp cât vremea va permite.

Facem prezicerea că, se lucrează în condiții de iarnă, este umiditate mare, lucrările sunt complexe și se întind pe toată lungimea străzilor, iar disconfortul auditiv și vizual nu poate fi evitat”, a transmis CAO.

Cu cât aceste lucrări de investiții sunt finalizate mai repede, viata cetățenilor din zonele menționate va reveni la normal pentru că disconfortul de azi este pentru sănătatea și siguranța tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here