Altar la locul unde Raisa a murit lovită de mașina de poliție: sute de lumânări și poze cu fetița

Este în plină desfășurare ancheta accidentului cumplit de joi, din Capitală, în care o fetiță de școală generală a murit, iar o alta a fost grav ranită, lovite de o maşină de poliţie, pe trecerea de pietoni.

Nu sunt urme de frânare, iar martorii vorbesc despre felul rușinos în care ar fi reacționat polițistul care era la volan. Acesta este angajat în sistem din 2017.

Locul tragediei s-a transformat într-un altar peste noapte. Zeci de candele jucării de pluș flori, dar și fotografii ale Raisei au fost întinse pe asfalt și aprinse de cei care au mers acolo să se reculeagă.

Cum s-a petrecut accidentul de pe şoseaua Laminorului

Accidentul s-a petrecut la ora 13 şi 30 de minute pe şoseaua Laminorului din nordul Capitalei. Camerele de supraveghere au surprins exact momentul în care agentul trece cu viteză şi le loveşte în plin pe fetiţe.

Atât martorii, cât şi poliţiştii au confirmat că fetele erau pe trecerea de pietoni. Una a fost aruncată lângă bordură, alta la câţiva metri distanţă.

Înfioraţi cei care au văzut întreaga scenă au sunat la ambulanță.

„S-a auzit o bubuitură. Am ieşit şi am sunat la salvare. Mi-au spus că o să vină o maşină. Am văzut o fată lângă trecerea de pietoni şi alta aruncată la zece metri mai departe”, a spus o femeie.

Potrivit martorilor, agentul care era la volan s-a retras câţiva metri de lângă maşina ca să-şi dea jos jacheta de poliţist, pentru a nu fi agresat de localnici.

Tot cei de față povestesc că poliţistul ar fi circulat cu viteza şi ca maşina nu avea în funcţiune semnalele luminoase, pe care le-ar fi aprins abia după accident.

Poliţia a comunicat inițial că maşina avea în funcţiune doar semnalele luminoase, nu și pe cele acustice, însă ulterior autorităţile au anunţat că cercetează inclusiv acest lucru.

Fetiţa de 13 ani este internată la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala cu răni grave. Ea a fost operată la picior, starea sa fiind bună, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu”,unde copila a fost internată după accident. Conform sursei citate, fetiţa a fost operată la nivelul gambei, unde avea o fractură.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here