Senator de Olt Siminica Mirea: Va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții

Unul dintre pilonii importanți ai programului de guvernare îl reprezintă, în acest moment, programele de investiții, susținute de Partidul Social Democrat, care sunt, fără dar și poate, esențiale pentru combaterea efectelor negative din palierul economic, provocate de război și pandemia COVID.

Afirmația îi aparține senatorului de Olt Siminica Mirea, care, într-o postare pe pagina sa de socializare, spune că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții programul Anghel Saligny și că, după ce va fi verificată eligibilitatea documentațiilor, va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții.

„Alături de colegii mei, consideram un lucru extrem de bun că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții, care urmează să primească finanțare prin programul Anghel Saligny.

În schimb, numărul mare de proiecte depuse se traduce într-o perioadă mai îndelungată de analiză, aferentă verificării eligibilității acestora. Imediat după terminarea acestei etape, va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții”, a scris, pe Facebook, Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here