Deputatul de Olt Florin Barbu, președintele Comisiei de Agricultură, întrevedere cu omologul său din Parlamentul Italiei/ FOTO

Deputatul de Olt Florin Barbu, președintele Comisiei de Agricultură, s-a întâlnit, recent, cu cu omologul său din Parlamentul Italiei, Filippo Gallinella, și cu lideri ai partidelor politice din Italia, cu care a discutat despre problemele agriculturii din cele două țări, în contextul actual.

După discuții, parlamentarul de Olt a lăudat modul în care este gestionată agricultura din peninsulă. Totodată, el a anunțat parteneriate solide și utile pentru fermierii români.

„Agricultura din Italia, un exemplu de viziune și bună practică!

Alături de colegii mei din Comisia de Agricultură, am avut o întrevedere cu președintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul Italiei, Filippo Gallinella și cu membrii comisiei, dar și cu liderii partidelor politice din Italia și am discutat despre problemele agriculturii din cele două țări, în contextul actual.

Parlamentarii italieni au fost interesați de sistemul de irigații din România, de Legea practicilor comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare și de Legea Laptelui.

Ca și România, Italia este o țară agricolă, dar de două ori mai productivă și sunt convins că experiența și expertiza lor din domeniul agriculturii, din ultimii 50 de ani, ne este utilă și vom putea pune bazele unor parteneriate solide și utile pentru fermierii români!”, a declarat Florin Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here