Adrian Chesnoiu, întâlnire cu cultivatorii de sfeclă de zahăr și cu reprezentanții Tereos, pentru salvarea fabricii din Luduș

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a avut discuții cu reprezentanții cultivatorilor de sfeclă de zahăr, pe care a încercat să îi convingă să continue negocierile cu reprezentanții companiei Tereos, astfel încât fabrica de zahăr de la Luduș să fie menținută în funcțiune. 

Chesnoiu a oferit informații despre aceste întâlniri pe pagina sa de socializare.

„Am discutat cu reprezentanții Asociației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr ”Beta Luduș” și ai Federației Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România despre necesitatea continuării negocierilor cu conducerea companiei Tereos pentru menținerea activității fabricii de zahăr de la Luduș.

Săptămâna aceasta am avut discuții și cu managementul companiei Tereos, conducerea acesteia manifestându-și disponibilitatea pentru demararea negocierilor privind vânzarea fabricii.

Îmi doresc ca fabrica să funcționeze și facem demersuri pentru menținerea acesteia în activitate și pentru păstrarea salariaților.

Urmăresc să asigurăm continuitate în activitatea cultivatorilor de sfeclă de zahăr, cei care au investit sume importante și au alocat resursă umană pentru a produce materia primă pentru Fabrica de la Luduș”, a scris, pe Facebook, Adrian Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here