De ce nu e Fuego căsătorit? Fosta lui iubită, azi subprefect de Olt din partea PNL, a spus totul despre relația lor

Sursa foto: protv.ro

Fanii îndrăgitului cântăreț Paul Surugiu, cu nume de scenă Fuego, își amintesc faptul că, în urmă cu mai mulți ani, artistul și iubita lui de atunci, Ana Maria Ciaușu, formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. La mai bine de 12 ani de la despărțire, Ana Maria a făcut declarații despre relația sa cu celebrul interpret și despre despărțire.

În cadrul unui interviu acordat protv.ro, fosta parteneră de viață a lui Fuego a declarat că scopul relației lor nu a fost căsătoria și lasă să se înțeleagă faptul că despărțirea de artist nu a fost una cu năbădăi, ci de comun acord.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu.

După ruperea relației, cei doi au rămas prieteni, vorbind destul de des și uneori, atunci când timpul le-o permite, se și întâlnesc, spune Ana Maria.

După despărțire, Ana Maria Ciaușu a revenit la Slatina și a intrat în politică. În septembrie 2013 ea a devenit membru al Partidului Național Liberal și a ajuns secretar general al PNL Olt.

Din septembrie 2013 până în aprilie 2014 ea a fost director de cancelarie în cadrul Prefecturii Olt, iar în perioada mai 2014 – octombrie 2017 a lucrat pe postul de consilier în cadrul cabinetului parlamentar al deputatui Gigel Stirbu.

În martie 2021, Ana Maria Ciaușu a revenit în Prefectura Olt, de data aceasta pe funcția de subprefect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here