Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, cetățeni de onoare ai comunei Movileni/ VIDEO

Liderul PSD Olt, Marius Oprescu, președinte al Consiliului Județean Olt, și ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, au primit, miercuri seară, titlul de cetățean de onoare al comunei Movileni.

Același titlu l-au primit Virgil Delureanu, vicepreședinte al CJ Olt, dar și omul de afaceri Longin Mircea Drăghicescu.

Înmânarea titlurilor de către primarul localității, Ion Sorin Toma, a avut loc în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Comunei Movileni.

În cuvântul său de mulțumire, Marius Oprescu a arătat că titlul de cetățean de onoare primit reprezintă o mare responsabilitate. El le-a mulțumit oamenilor pentru încrederea acordată de fiecare dată echipei PSD Olt și că, la rândul lor, cei din echipa social-democrată vor fi alături de ei, sprijindu-l pe primarul comunei să ducă la bun sfârșit proiectele pentru dezvoltarea localității.

„Titlul de cetățean de onoare e o mare onoare pentru noi, dar, în același timp, și o mare responsabilitate. De fiecare dată când noi v-am cerut ajutorul, dumneavoastră ați fost alături de noi. Vă mulțumim pentru acest lucru și vă promitem că și noi suntem alături de dumneavoastră în tot ceea ce primarul localității își va propune”, a spus președintele PSD Olt.

La rândul său, ministrul Agriculturii le-a adus mulțumiri localnicilor pentru sprijinul dat social-democraților la fiecare rundă de alegeri și consiliului local pentru titlul acordat.

În afară de cei care au primit titlul de cetățean de onoare, la ziua comunei au mai participat Ionuț Ivan, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, senatoarea Siminica Mirea, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Emil Albotă și Cătălin Grecu, șefa femeilor din PSD Olt, Corina Sulger, directorul general adjunct al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Daniel Bărbulescu, directorul de Gospodărire a Apelor Olt, Adi Barbu, primarii mai multor comune din zonă, precum Mugurel Breoi (Șerbănești), Marian Lunganu (Schitu), Ionel Mirea (Crâmpoia), Gabriela Mariana Ancuța (Icoana), Iulian Bărăscu (Poboru), Marin Scurtu (Optași Măgura), Emanuel Enăchioaia (Potcoava).

Miercuri, de ziua comunei, oamenii din Movileni au avut parte de un spectacol de zile mari, capetele de afiș fiind Niculina Stoican, Marcela Fota și Gelu Voicu.

Pe scenă au mai urcat Delia Barbu, Violeta Constantin, Georgiana Băzăvan, Carmen Budulan, Ștefania Strejescu, Iazmina Cojocaru, Mady de la Slatina, Ionuț Pește, acompaniamentul fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Marinel Rizea.

Primăria a marcat și Ziua Internațională a Copilului, punând la dispoziția copiilor din comună un parc de distracții.

Totul s-a sfârșit cu un exploziv spectacol de lasere și artificii „gustat” din plin de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here