Ce se întâmplă cu proiectele depuse de CJ Olt pe PNRR. M. Oprescu: Termenul e unul destul de strâns

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, spune că, deși de la depunerea celor cinci proiecte de anvelopare a unor instituții din subordinea CJ, pe PNRR, nu se mai știe nimic, speră să aibă un semn cât de curând, pentru că termenul este unul strâns în cadrul acestui program.

Mai precis, până la finalul anului 2023 contractele trebuie deja semnate, iar procedura nu este deloc una simplă și rapidă.

„În ceea ce ne privește am depus niște proiecte, sunt cele pe anvelopare moderată. Sunt cinci proiecte, dar până în momentul de față lucrurile nu s-au mișcat. Adică le-am depus, s-a închis sesiunea și atât. Nu ne-au spus nimic. Totuși, termenul este foarte strâns, acolo sunt niște indicatori importanți, iar până la finalul anului 2023 trebuie să ai contractele de execuție semnate. Asta înseamnă că cei de la Fondurile Europene trebuie să ne dea răspuns pe cele cinci proiecte dacă ele sunt eligibile, iar noi să le scoatem pe toate la licitație și să finalizăm procedura, cu tot cu contestații, și să semnăm contractele până la finalul anului viitor. Termenul e, repet, unul destul de strâns”, a declarat Marius Oprescu.

Printre proiectele depuse de CJ Olt se numără cele privind reabilitarea termică a sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, a Maternității Slatina și a Pavilionului Medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here