O femeie din Olt, dispărută de cinci zile. Polițiștii cer ajutorul populației

Sursa foto: romaniatv.net

O femeie de 68 de ani din comuna Fărcașele, Olt, este dispărută de cinci zile, iar polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea ei.

Deși din data de 17 iunie nu se mai știe nimic de ea, dispariția femeii a fost anunțată abia azi, 22 iunie, de către fiica sa.

„În ziua de 22 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați de o femeie, din comuna Fărcașele, județul Olt, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 17 iunie a.c., în jurul orei 06:30, mama sa, TRIMBA ELENA, în vârstă de 68 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 85 de kilograme, păr alb, lung, strâns în coadă, poartă de obicei basma.

La momentul plecării era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, o bluză de culoare maro și o pereche de espadrile mov”, se arată ântr-un comunicat al Poliției.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112, se mai arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here