Ofertă bogată în învățământul profesional din Slatina pentru absolvenții clasei a VIII-a, cu locuri de muncă asigurate la final

Liceul Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina invită absolvenții de clasa a VIII-a, promoția 2022, să consulte oferta instituției de învățământ pentru școala profesională de stat cu durata de trei ani sau pentru învățământul profesional dual susținut de mari companii locale și să se înscrie pentru una dintre calificările căutate pe piața muncii.

Cele mai multe locuri sunt susținute de Distribuție Energie Oltenia, care intenționează să școlarizeze 24 de absolvenți ai clasei a VIII-a în meseria de electrician exploatare centrale, stații și rețele electrice.

Prysmian Cabluri și Sisteme SA Slatina are nevoie să califice 12 elevi în meseria de electronist aparate și echipamente, în timp ce Electrocarbon SA are nevoie de lăcătuși mecanici.

Se mai caută tineri pentru a deprinde tainele meseriilor de strungar și de frezor-rabotor-mortezor (Alro și Altur), zidar, pietrar, tencuitor (SC Vioclar Impex SRL), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze (Vincos Gas SRL și SC Scadt SA), mecanic auto și tinichigiu auto.

Înscrierile se fac în perioada 4 – 8 iulie 2022.

Iată, mai jos, întreaga ofertă a Liceului Tehnic „Alexe Marin”:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here