Femeie DISPĂRUTĂ în Olt de o săptămână. Căutările polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și voluntarilor, zadarnice până acum/ FOTO

Poliţiştii din Olt caută o femeie din municipiul București, care a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, județul Olt, unde locuia fără forme legale și nu a mai revenit.

Este vorba de o femeie de 88 de ani care a dispărut în data de 24 iunie. O zi mai târziu, familia a sesizat Poliția.

„În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Scornicești au fost sesizați de o femeie, din comuna Făgețelu, județul Olt, cu privire la faptul că, în ziua de 24 iunie a.c., JIRCU FLOAREA, în vârstă de 88 de ani, din municipiul București, a plecat voluntar de la locuința acesteia, din comuna Făgețelu, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,65 metri, greutate – aproximativ 60 de kilograme, păr grizonat, drept, tuns scurt, fața rotundă și ochi căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni și bluză de culoare închisă, pe cap purta un batic de culoare grena, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare verde închis”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Căutările polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și voluntarilor au fost zadarnice până acum.

„De la sesizarea dispariției și până în prezent au fost și sunt, în continuare, efectuate căutări și verificări de către polițiștii I.P.J. Olt, împreună cu pompieri din cadrul I.S.U. Olt, jandarmi din cadrul I.J.J. Olt, dar și voluntari din cadrul Primăriei Comunei Făgețelu împreună cu localnici.

În data de 1 iulie 2022, familia persoanei dispărute a fost de acord cu mediatizarea dispariției”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul Ionuț Vasiloaica.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112, se mai arată în comunicatul Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here