Val de ANGAJĂRI la Spitalul Slatina. Se caută medici, asistente, infirmiere, infirmieri și brancardieri

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs mai multe posturi de medici, asistenți medicali, infirmieri, infirmiere și brancardieri.

Cea mai mare unitate spitalicească din județ are nevoie de un medic specialist în medicina generală în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor de Sănătate.

Dosarele pot fi depuse, în perioada 30 iunie – 13 iulie, ora 16.00, la sediul spitalului. Selecția dosarelor se va face în 14 sau 15 iulie, urmând ca proba scrisă să fie susținută în 25 iulie, de la ora 09.00. Interviul va putea fi susținut de candidați în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

De asemenea, unitatea sanitară are nevoie și de un medic rezident de an VI, specialitatea cardiologie, la secția cu același nume. Concursul se va desfășura 18 iulie, începând cu ora 08.00, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Spitalul Slatina a scos la concurs și 10 posturi de asistent medical, după cum urmează:

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, la Secția Medicină Internă;

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, la Secția Cardiologie;

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, la Secția Ortopedia și Traumatologie;

• două posturi de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, la Secția Urologie;

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea medicină generală, la Secția Neonatologie;

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional principal, specialitatea medicină generală, la Compartimentul Boli Cronice;

• un post de asistent medical, nivel studii PL, grad profesional debutant, specialitatea laborator, la Dispensarul TBC Slatina.

Dosarele se depun la sediul spitalului în perioada 30 iunie – 13 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor se va face în 14 sau 15 iulie. Proba scrisă va avea loc în data de 22 iulie, de la ora 09.00, iar interviul va fi susținut în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

De asemenea, Spitalul Slatina a scos la concurs și 10 posturi de infirmieră, după cum urmează:

  • un post vacant de infirmieră, treaptă debutant, nivel de studii M/G, la Secția Medicină Internă;
  • un post vacant de infirmieră, treaptă debutant, nivel de studii M/G, la Secția Oncologie Medicală;
  • două posturi vacante de infirmieră, treaptă debutant, nivel de studii M/G, la Secția Cardiologie;
  • un post vacant de infirmieră, treaptă debutant, nivel M/G, la Secția Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie;
  • un post vacant de infirmieră, treapta debutant, nivel de studii M/G, la Secția Ortopedie și Traumatologie;
  • un post vacant de infirmieră, treaptă debutant, nivel de studii M/G, la Secția Pediatrie;
  • un post vacant de infirmieră, treapta debutant, nivel de studii M/G, la Bloc Operator (central);
  • două posturi vacante de infirmieră, nivel de studii G, la Compartimentul Recuperare Neuromotorie Copii.

Dosarele pot fi depuse până în 12 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor se va face în perioada 13 – 14 iulie. Proba scrisă va avea loc în data de 21 iulie, de la ora 09.00, interviul urmând a fi susținut în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

La concurs au mai fost scoase două posturi de brancardier, nivel studii G, dar și trei posturi vacante de infirmier debutant, nivel studii M/G, toate acestea la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului.

Dosarele se depun la sediul spitalului în perioada 30 iunie – 13 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor se va face în 14 sau 15 iulie. Proba scrisă va avea loc în data de 26 iulie, de la ora 09.00, iar interviul va fi susținut în termen de patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here