BOMBĂ: Adrian Chesnoiu, executat de DNA pentru că a refuzat să dea Germaniei alimente din rezervele statului

Informația vine de la fostul premier Adrian Năstase, care recent a vorbit la un post de televiziune despre posibila motivație reală a anchetării de către DNA a fostului ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, ceea ce a dus și la demisia sa din funcție, potrivit inpolitics.ro.

În virtutea informațiilor pe care le deține – subliniind, totuși, că nu are probe – Năstase a afirmat la Antena 3 că Adrian Chesnoiu a intrat în ancheta DNA pentru că ar fi refuzat să scoată niște cantități importante de alimente din rezervele naționale și să le dea Germaniei.

Fostul premier confirmă astfel informații similare difuzate săptămânile trecute de postul România TV, care a dezvăluit la acea vreme că ar fi fost vorba de ulei, mai arată inpolitics.ro.

Citește și Ce urmăresc, de fapt, procurorii DNA în cazul Chesnoiu? E limpede!

1 COMENTARIU

  1. E vizibil cu ochiul liber ca asa stau lucrurile! Slugile de la DNA sa-si bage mintile in cap (cei care pun botul, ca nu toti sunt asa ), ca va veni si vremea lor sa dea cu subsemnatul. Totul se plateste! Asa au procedat si cu Nastase, Vilcov, Dragnea. Cand se va termina cu tradarile astea?! Cand vom redeveni o natie cu coloana vertebrala? Sa ne ajute Dumnezeu sa vina mai repede acele vremuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here