Percheziții la o primărie și la sediul unei firme din Argeș. Cercetări pentru fals, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu

Sursa foto: digi24.ro

Trei percheziții au avut loc, miercuri, la sediul unei primării din Argeș, la cel al unei firme și la un punct de lucru al acesteia, într-un dosar de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu.

Este vorba de Primăria Poiana Lacului, potrivit presei locale.

„În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Pitești, pe raza judeţului Argeș, dintre care una la sediul unei primării și celelalte două la sediul și punctul de lucru al unei societăți comerciale.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare și abuz în serviciu, conform art. 320 alin.1, 323, 295 și 297 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Argeș.

În timpul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe obiecte și înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here