Lucrările de la Stația de Tratare Salcia, pentru care a fost necesară oprirea alimentării cu apă în Slătioara, au fost finalizate

Lucrările realizate de antreprenorul care construiește Stația de Tratare Salcia și pentru care a fost necesară oprirea serviciului de alimentare cu apă în satele Salcia și Slătioara, s-au finalizat, anunță Compania de Apă Olt SA, cea care proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Alimentarea cu apă a fost reluată,  în jurul orei 10.30, în ce două sate ale comunei Slătioara.

Serviciul de alimentare cu apă a fost oprit mai mult timp în satele Slătioara și Salcia, din cauza lucrărilor de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.

Compania de Apă Olt, Sediul Secundar Slatina, a luat toate măsurile pentru ca antreprenorul care construiește Stația de Tratare Salcia să execute cât mai rapid lucrările, iar perioada de oprire a apei să fie cât mai scurtă.

„Facem prezicerea că după reluarea serviciului de alimentare cu apă, dar și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se arată într-un comunicat al CAO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here