LIDL România oferă GRATIS laptopuri, fotolii de masaj şi chiar un SUV Volvo XC 90 Ultimate. Ce trebuie să faceți

Conform celor de la LIDL, in cadrul acestei promotii speciale le permit romanilor sa castige un SUV Volvo XC 90 Ultimate, 3 fotolii de masaj Masatto, sau 5 laptop-uri HP Envy x360.

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, le spune clientilor din toata tara in momentul de fata ceea ce le ofera gratuit, si vorbim despre decizii care vor face cu siguranta Craciunul mult mai fericit pentru multi dintre romani, in final.

LIDL Romania le spune romanilor ca le ofera posibilitatea de a castiga o serie de premii speciale in perioada urmatoare, daca aleg sa cumpere produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale, inclusiv unul de la Deluxe, brand-ul “de casa” al companiei, cu o varietate de produse interesante.

Conform celor de la LIDL, in cadrul acestei promotii speciale le permit romanilor sa castige un SUV Volvo XC 90 Ultimate, 3 fotolii de masaj Masatto, sau 5 laptop-uri HP Envy x360, deci vorbim despre premii extrem de interesante care le sunt oferite romanilor dornici sa participe la aceasta promotie.

LIDL explica in cadrul website-ului sau ce trebuie sa facem pentru a participa la aceasta promotie speciala in momentul de fata, si dupa ce cumparam produsele de care suntem interesati, trebuie doar sa mergem pe website-ul sau pentru a ne inscrie intr-un formular special, incluzand si codul de pe bonul de cumparaturi primit in magazin.

Câștigi premii surprinzătoare! Dacă ai cumpărat cel puțin un produs Deluxe și valoarea bonului fiscal este de minimum 100 de lei, completează formularul și intră în tragerea la sorți. Promoția se desfășoară în perioada 14.11.2022 – 31.12.2022. Valoarea comercială a premiilor este de 382.887 lei (exclusiv TVA). Fotografiile sunt cu titlu informativ.

Lidl România oferă clienților serviciul Click & Pick, disponibil în aplicația mobilă Lidl Plus în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie,  prin care pot rezerva produse speciale de sărbători direct de pe telefon. Ulterior rezervării, clienții sunt informați prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul Lidl selectat. În plus, clienții pot urmări statusul rezervării direct din aplicația Lidl Plus, în secțiunea „Detaliile Rezervării”.  Aceștia au la dispoziție 48 de ore pentru a-și prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numărului de rezervare disponibil în aplicație sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar în magazinul Lidl selectat în aplicație ca punct de ridicare, scrie economica.net.

Clienții pot rezerva prin acest serviciu, în limita stocului disponibil, șapte tipuri de produse specifice sărbătorilor de iarnă, și nu numai: Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc.), Cutie Cadou din gama Deluxe (499 lei/buc.), jumătate de porc (14,90 lei/kg), set veselă 16 piese (499 lei/buc.), Robot multifuncțional de bucătărie (2199 lei/buc.), Birou cu înălțime reglabilă (599 lei/buc.) și brad natural de Crăciun Nordmann (129,99 lei/buc.). Odată rezervate, aceste produse pot fi ridicate din magazinul selectat pentru ridicare din aplicația Lidl Plus.

Lidl Plus este primul program digital de loializare al Lidl în România, ce include un card digital de fidelitate.

De luni, 28 noiembrie, magazinele Lidl România vin la raft noi oferte extrem de interesante, mai ales că este concurenţă imensă cu rivalul Kaufland, unde săptămâna trecută au fost reduceri substanţiale la produsele alimentare de bază.  Dacă vrei să faci deja cumpărăturile pentru Moș Nicolae, Crăciun sau ai vreun sărbătorit în familie, care poartă numele Sf. Andrei, ei bine, acum este momentul să dai o fugă până la cel mai apropiat supermarket Lidl.

Oferte în magazinele Lidl România de luni AICI

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here