Polițiștii și inspectorii DSVSA Olt, controale la comercianții de carne din Slatina și Caracal. Au fost date amenzi

Poliţiştii Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice Olt, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, au desfăşurat, luni, Slatina și Caracal, o acţiune pentru combaterea activităţilor ilicite cu carne și produse din carne.

Activitățile de control au fost efectuate în întervalul orar 10:00 – 14:00 și au vizat societățiile comerciale, dar și persoanele fizice care oferă spre comercializare carne și produse din carne, în municipiile Slatina și Caracal.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost verificate patru societăţi comerciale, iar pentru neregulile constatate, echipele de control au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare, desfășurându-se cu precădere în zona târgurilor și piețelor, pentru protejarea populației împotriva comerțului ilicit cu produse specifice acestei perioade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here