Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka

Mirela Vescan, make-up artist și co-realizatoarea emisiunii Mi-Th influencer de la DC News și Spectacola, a spus ce truc i-a dezvăluit un medic astfel încât părul să nu mai cadă.

Vestea proastă este că trucul se aplică doar bărbaților. Dat fiind faptul că bărbații și femeile sunt diferiți, metoda anti-cădere a părului nu se aplică și reprezentantelor sexului frumos.

„Am fost în Sri Lanka, iar acolo, un medic mi-a zis un lucru foarte interesant. El practica medicină ayurvedică. Făcea masaj cu ulei de cocos. Turnau „tone” de ulei de cocos pe tine, în timp ce stăteai pe un pat din lemn, și îți făceau masaj. Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați. Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here