Percheziții în Olt și Dolj. Polițiștii au LOVIT în plin. Ce bunuri au ridicat de la cei vizați. Au fost descoperite și două cadavre

Sursa foto: digi24.ro

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au efectuat, ieri, opt percheziții domiciliare în județele Olt și Dolj, la locuințele a șapte bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 45 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de braconaj și transportul vânatului dobandit în alte condiții decât cele legale. Oamenii legii ridicat au un autoturism de teren, 12 câini din rasa ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, patru proiectoare, două telefoane mobile, precum și alte bunuri.

Bărbații vizați sunt cercetați într-un dosar penal, fiind bănuiți de fapte de braconaj, săvârșite în cursul anului 2022, pe fondurile cinegetice de pe raza județului Olt.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor: un autoturism de teren, 12 câini din rasa ogar sau metiși, cadavrele a doi iepuri de câmp, patru proiectoare, două telefoane mobile, precum și alte bunuri susceptibile a fi fost folosite la activitatea infracțională.

„Perchezițiile domiciliare au fost executate de către polițiștii din cadrul Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în baza unor mandate de percheziție emise de către Judecătoria Municipiului Caracal.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor din cadrul S.A.S Olt, Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Caracal, Secția 5 Poliție Rurală Deveselu, Poliția Orașului Corabia și Inspectoratul de Poliție Județean Dolj”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Olt.

Șase persoane au fost conduse la audieri. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here