Un bărbat care conducea un autoturism fără să dețină permis, prins cu focuri de armă de polițiști

Un bărbat care conducea un autoturism fără să dețină permis a fost prins de polițiști, joi, după ce oamenii legii au fost nevoiți să își folosească armele din dotare. 

Totul s-a petrecut în jurul orei 12.00, în județul Argeș. În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenție, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până pe raza localității Micești, unde, bărbatul și-a abandonat mașina și a fugit în pădure.

A fost somat să se oprească și unul dintre polițiști a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul și-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către polițiști, la scurt timp.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Florin Popa.

Acesta a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, urmând ca, în funcție de probatoriul administrat, să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here