Poliția Olt este în ALERTĂ: A dispărut încă o minoră. Fata are 14 ani și de patru zile nu se mai știe nimic de ea. Se cere ajutorul populației

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 14 ani, din municipiul Slatina, care a plecat voluntar și nu a mai revenit.

Polițiștii din Slatina au fost sesizați, în urmă cu patru zile, de o femeie, educatoare în cadrul CSRC Sf. Valentin, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., numita RADU FLORINA ANDREEA, în vârstă de 14 de ani, din municipiul Slatina, a plecat voluntar de la Liceul cu Program Sportiv Slatina și nu a mai revenit nici la liceu și nici în centru.

Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălţime 1,72 metri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui, fața rotundă, ten deschis, păr negru, vopsit, lung și drept, fără semne particulare.

La momentul plecării, minora purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni din blug de culoare neagră, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112 – este apelul Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here