O femeie de 35 de ani, din Olt, a dispărut și e de negăsit de două zile. Poliția a început căutările/ FOTO

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 35 ani, din comuna Gostavățu, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Dispariția femeii a fost anunțată la Poliție abia azi, în jurul orei 13:00, de un bărbat.

„La data de 24 mai a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii Postului de Poliție Gostavățu au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, cu privire la faptul că, la data de 22 mai a.c., numita BĂNICĂ MIHAELA LILIANA, în vârstă de 35 de ani, din comuna Gostavățu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 45 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten, lung și drept, iar ca semne particulare avea o cicatrice la brațul drept.

La momentul plecării, femeia purta blugi de culoare albastră, bluză în dungi alb-albastre, vestă de culoare gri camuflaj, iar în picioare purta adidași de culoare albă”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here