Doi bărbați din Olt, arestați pentru trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor. Ce i-au putut face unei fete de 14 ani/ VIDEO

Doi bărbați din Olt au fost arestați preventiv, marți, la propunerea procurilor DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor, după ce aceștia s-ar fi folosit de o minoră de 14 ani să câștige bani, obligând-o să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane.

Decizia de arestare preventivă a fost luată de Tribunalul Olt.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – BIROUL TERITORIAL OLT Dispune arestarea preventivă a inculpatilor: – Drăgulin Marian Mihai şi – Trancă Elvis Marin pe o durată de 30 de zile, de la data de 14.11.2023 la data de 13.12.2023, inclusiv”, se arată în încheierea instanței de judecată.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite, ar fi recrutat, prin inducere în eroare (promisiuni false de căsătorie), transportat și adăpostit, o persoană vătămată minoră, cunoscând vârsta reală a acesteia (de 14 ani).

Astfel, ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 și 200 de lei, iar în cursul aceleiași luni, ar fi întreținut cu victima raporturi sexuale.

Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o.

De asemenea, aceasta i-ar fi facilitat întreținerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, cuprinse între 100 și 200 de lei.

Totodată, ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat, de la care ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută, în acest scop.

În aceeași perioadă, ar fi constrâns o persoană vătămată majoră, să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta 200 de lei.

„La data de 13 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea a celor doi bănuiți, pentru 24 de ore.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor două persoane bănuite”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here