15 morți și zeci de răniți după atacul de la universitatea din Praga. Atacatorul, un student în vârstă de 24 de ani

Sursa foto: X/ @V_of_Europe

UPDATE: Atacul de la Universitatea Carol din Praga s-a soldat cu 15 decese și 24 de răniți, dar bilanțul s-ar putea schimba, a declarat poliția cehă, joi, potrivit The Guardian.

Polițiștii spun că atacatorul, care a murit și el în incident, avea 24 de ani și era student al universității.

A fost inspirat de atacurile similare din străinătate, susțin oamenii legii.

UPDATE: Cel puțin 11 persoane au murit în urma atacului armat din Praga, inclusiv atacatorul, iar peste 20 de persoane au fost rănite, informează site-ul expats.cz.

UPDATE: Poliția cehă a anunțat că atacatorul a fost prins și ucis, iar toată clădirea este evacuată. „Trăgătorul a fost eliminat!!! Întreaga clădire este în prezent evacuată, iar la fața locului sunt mai mulți morți și zeci de răniți”, a anunțat poliția la ora locală 16.00.

Știrea inițială: Un atac armat a avut loc, joi, la o universitate din centrul orașului Praga. Poliția cehă a anunțat că există morți și răniți. Pe acoperișul clădirii a avut loc un schimb de focuri și s-a auzit o explozie.

Piața a fost închisă

Încă nu se știe numărul exact al victimelor, dar polițiștii cercetează incidentul. Aceștia au securizat zona și au închis piața, iar cetățenii sunt sfătuiți să părăsească locul tragediei, informează G4media.

Atacul s-a produs la Facultatea de Arte a Universității Charles, din Piața Jac Palach. Aceasta se află în centrul orașului Praga, aproape de un renumit obiectiv turistic, Podul Charles.

Sursa: b1tv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here