Când vor fi premiați de Consiliul Județean Olt olimpicii și sportivii din județ

Elevii cu rezultate bune obținute anul trecut la olimpiadele școlare organizate la nivel național și internațional, dar și dascălii care i-au pregătit, urmează să fie premiați de Consiliul Județean Olt în data de 7 februarie, a anunțat președintele instituției, Marius Oprescu.

De asemenea, sportivii olteni premiați la competițiile naționale și internaționale din 2023, precum și antrenoerii acestora, vor fi, și ei premiați de CJ Olt în data de 28 februarie, a mai precizat Marius Oprescu, care a dat informații și în privința nivelului maxim de premii ce vor fi acordate.

„Pe 7 februarie avem premierea olimpicilor, am votat-o încă de anul trecut, avem regulamentul aprobat. Sunt peste 600 de copiii care vor fi premiați și peste 200 de profesori În total, vreo opr sute și ceva de premii pe care le acordăm. Cel mai mare premiu este de 3500 de lei pentru olimpiadele internaționale de lingvistică și matematică. 

De asemenea, pe 28 februarie avem premierea sportivilor, în jur de 100 de sportivi conform evidenței pe care o avem în momentul de față. E posibilă ca ea să fie actualizată, actualizarea acestei baze de date făpcându-se de Direcția de Tineret și Soprt. Avem 100 de sportivi și 25 de antrenori în momentul de față. Cel mai mare premiu fiind de 4000 de lei”, a anunțat Marius Oprescu.

Ambele de premiere vor avea loc în sala de manifestări a Palatului Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here