4 tendințe fashion de primăvară pe care femeile le vor purta în acest sezon

Fiecare sezon aduce noi tendințe în ceea ce privește moda. Primăvara aceasta nu face excepție. Ne propune un nou suflu, o explozie de culori, lumini și tendințe. Fiind un sezon al renașterii, ne invită să explorăm, să experimentăm și să descoperim piesele care ni se potrivesc. Te pasionează moda și vrei să fii la curent cu ultimele tendințe? Descoperă care sunt noutățile sezonului și află cum să le integrezi în ținute prin care să îți exprimi personalitatea.

O întoarcere la stilul retro – ce să porți primăvara aceasta?

Stilul retro cunoaște o reîntoarcere triumfală în acest sezon, aducând numeroase articole vestimentare care vor fi pe placul tuturor. Denimul este în centrul atenției, iar blugii largi, salopetele și fustele sunt la mare căutare. Poți combina cămăși din denim clasice cu topuri albe, jeanși largi și piese sportive de încălțăminte deezee pentru un look trendy care va întoarce privirile.

Culori moi, pastelate, dar și nuanțe vibrante și imprimeuri îndrăznețe – ce preferi?

Primăvara este sinonimă cu o explozie de culori. Iar în acest sezon, culorile moi și pastelate domină podiumurile de modă. Desigur, la acestea se adaugă și nuanțele vibrante de roșu și imprimeurile îndrăznețe. Lavanda, menta, galben pal, bleu, chiar și diferite nuanțe de alb, le întâlnim peste tot în acest sezon și cu siguranță își vor găsi locul și în ținutele tale. La polul opus, nuanțele de roșu moderat, albastru intens sau lavanda în nuanțe pătrunzătoare, pot fi purtate într-o varietate de ținute. Imprimeurile nu lipsesc nici ele. Cele florale oferă prospețime, fiind perfecte pentru zilele de primăvară. Dungile și modelele abstracte sunt și ele în trend și pot fi purtate alături de piese simple pentru un aspect echilibrat.

Piese voluminoase și croiuri relaxate – practice și versatile

Piesele voluminoase și croiurile relaxate, fie că vorbim despre o geanta michael kors originala mare sau un sacou oversize, sunt în trend în acest sezon. Scopul lor este să aducă un aer de nonșalanță ținutelor și să sporească confortul. Bluzele ample, rochiile vaporoase, blugii largi, jachetele supradimensionate, gențile masive, fiecare dintre aceste articole oferă o alură casual și relaxată. Astfel de piese sunt ideale pentru zilele călduroase de primăvară. Te vor face să te simți trendy, dar și confortabilă. Pantalonii wide-leg sunt și ei un must-have în garderoba de primăvară. Iar materialele lejere și confortabile, precum bumbacul sau denimul moale, sunt esențiale. Fiind practice și versatile, le poți purta în ținute romantice și feminine sau urbane și casual.

Articole de încălțăminte confortabile și accesorii statement – pentru outfituri încrezătoare

Sezonul acesta mizează pe confort, expresie personală și reinventare. Iar piesele de încălțăminte care combină aceste aspecte nu ar trebui să lipsească dintr-o garderobă modernă. Tocurile kitten revin în tendințe oferind o alternativă elegantă și confortabilă pentru pantofii cu toc stiletto. Încălțămintea cu talpă supradimensionată rămâne în topul preferințelor fashionistelor de pretutindeni. Espadrilele, adidașii, tenișii, șlapii, sneakerșii sunt tendințe de top, fiind recunoscute pentru confortul lor suprem. În ceea ce privește accesoriile, tendințele jonglează cu piese oversize și îndrăznețe și articole simple și minimaliste. Genți mari sau mici, simple sau în nuanțe metalice, brățări supradimensionate, cercei minimaliști, asigură-te că le ai pe toate în garderobă.

Primăvara este momentul ideal pentru a-ți reîmprospăta garderoba. Este ocazia perfectă pentru a încerca noi tendințe și a descoperi noi stiluri. Alege tendințele care te inspiră și creează ținute în care să te simți nu doar frumoasă. Ci și încrezătoare. Descoperă-ți stilul personal, fii în pas cu moda și bucură-te de energia pozitivă cu care acest sezon ne încântă în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here