Motociclistă de 16 ani, din Slatina, lovită în plin de o mașină. Fata a fost transportată la spital/ FOTO

O tânără în vârstă de 16 ani, din Slatina, a fost lovitî de un autoturism, luni după-amiază, în timp ce se deplasa cu o motocicletă. Fata, rănită, a fost transportată cu o ambulanță la spital.

Evenimentul rutier a avut loc, în jurul orei 15:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni.

„La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cosmin Lupu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de o tânără, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here