FOTO/Crimă BESTIALĂ în Olt: O tânără a fost ucisă de iubitul ei. Autorul a fost reţinut

O tânără din oraşul oltean Scorniceşti – sat Bircii, a fost ucisă cu bestialitate de iubitul ei, duminică, după care a fost aruncată într-o pădure. După crimă, autorul a fugit cu autoturismul. El a fost prins şi încătuşat de poliţişti într-un hotel din Piteşti.

Potrivit surselor judiciare, după ce a comis crima, făptaşul, Bogdan Ionuţ Frâncu, de 34 de ani,  din Piteşti, şi-a sunat sora şi i-a spus că şi-a ucis iubita, Cristina Marin, de 30 de ani, dar şi că are de gând să îşi pună şi el capăt vieţii. La rândul ei, sora criminalului a sunat-o pe sora victimei ca să îi dea groaznica ştire. Abia aceasta din urmă a apelat Poliţia şi, agitată, a povestit totul.

Oamenii legii au luat urmele criminalului, pe care l-au găsit într-un hotel din Piteşti. L-au încătuşat pe suspect, apoi au găsit în maşina cu care fugise şi arma crimei, un cuţit. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, după care i-a condus pe poliţişti la locul unde a aruncat trupul iubitei, într-un lăstăriş de pe raza localităţii Optaşi.

„În fapt, s-a reţinut că în după amiaza zilei de 11 decembrie 2016, inculpatul, în timp ce se afla împreună cu victima R.A.M.(fosta sa prietenă) în autoturismul proprietate personală şi care era staţionat pe raza or. Scorniceşti sat Bălţaţi jud.Olt, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona inimii, care au generat decesul. În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de omor calificat, agravanta fiind determinată de reţinerea faptei cu premeditare şi, respectiv prin cruzimi, raportat la folosirea unui cuţit, corp delict, precum şi la aplicarea, cu ferocitate, a unui număr mare de lovituri”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

criminal-cu-iubita1

Cristina şi Ionuţ, atunci când relaţia lor mergea bine

După oribila crimă, bărbatul a scris pe pagina sa de facebook încercând să-şi explice fapta. „Poate multi ma vor condamna, dar cei care ma cunosc, care stiu cum am fost vor recunoaște ca nu am fost asa. Nu am vrut decât sa fiu fericit, găsisem pe cineva, as fi făcut totul sa fie bine. Nu a fost sa fie, orgoliul ei a învins în relația noastră. Am făcut si greșeli, recunosc, dar nu m-a înțeles nimeni, mai Putin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, a postat Bogdan Ionuţ Frâncu pe facebook.

 

criminal-cu-iubita

 

Pe pagina fetei au început să curgă păreri de rău şi condoleanţe.

„Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace scumpa mea colega frumoasa si desteapta Cristina Marin… Dumnezeu te-a luat mult prea repede la El….Un inger printre ingeri…”, a scris Cristina, o colegă a victimei.

„In amintirea surioareiele mele scumpe Cristina Marin. Dumnezeu sa te ierte Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau cel pur. Te iubesc si te voi iubii cata viata voi trail!!!!”, a scris şi sora Cristinei Marin.

cristina

Procurorii îl vor prezenta, luni, pe inculpat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se mai arată în comunicatul Parchetului.

Citește și Asasinul tinerei din Scornicești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here