Consilierii PDL din Balș au trecut în bloc la PSD

Toți cei cinci consilieri locali ai PDL din Balș, împreună cu supleanții de pe listă, au trecut la PSD, eveniment ce va fi anunțat, sâmbătă, într-o conferință de presă, de liderii locali ai partidului de guvernământ. PSD va obține, astfel, o majoritate confortabilă, de 11 consilieri din cei 19 existenți.

Costel MIREA

Cei cinci consilieri care au părăsit barca democrat-liberală sunt Mariana Gheorghe (președinte PDL Balș), Vanina Badea, Marin Turcitu, Silviu Tănasie şi Gheorghe Zamfira. „Unealta” folosită de PSD pentru atragerea acestora a fost Mariana Gheorghe, care, așteptând momentul răzbunării, dă astfel o lovitură PDL Olt după ce în septembrie 2013 a pierdut postul de consilier județean în urma retragerii sprijinului politic de către partid. În 13 iunie, același ani, Biroul Permanent Județean al PDL vota excluderea ei din partid pentru indisciplină. Ulterior, s-a revenit asupra deciziei, în condițiile în care Mariana Gheorghe a acceptat să piardă postul de consilier județean și să ocupe un post de consilier local la Balș.

Mariana Gheorghe a fost o susținătoare aprigă a Elenei Udrea când aceasta a candidat pentru funcția de președinte al PDL, împotriva lui Vasile Blaga. PDL este partidul care i-a dat cele mai importante funcții, culminând cu cea de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Olt, de unde a câștigat miliarde de lei vechi de pe urma proiectelor în care s-a implicat pe diverse posturi remunerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here