Șofer băut, cu mașina în supermarketul Lidl din Slatina

Un șofer a fost la un pas de a intra, sâmbătă dimineață, cu mașina prin geamurile supermarketului Lidl de pe bulevardul AI Cuza din Slatina. Din fericire, autoturismul s-a oprit, dincolo de parcare, chiar lângă magazin, lovind mai multe cărucioare de cumpărături. Conducătorul auto era băut și avea permisul auto anulat pentru infracțiuni la regimul rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei șase dimineața. Șoferul, M. Ştefan, de 29 ani, din municipiul Slatina, în timp ce își conducea autoturismul proprietate personală, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în parcarea supermarketului și s-a proptit în cărucioarele de cumpărături, la doar doi metri de geamurile magazinului. Conducătorul auto se urcase băut la volan. În afara acestui fapt, el nu avea voie să se urce la volan, având permisul de conducere anulat de oamenii legii pentru mai multe infracțiuni comise în trafic.

 
„În urma verificărilor efectuate în bazele de date de către poliţiştii Biroului Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, s-a constatat că M. Ştefan are permisul de conducere anulat din anul 2013, pentru infracţiuni la regimul rutier. De asemenea, acesta emana halenă alcoolică, însă a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea de probe biologice”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul șef Claudia Radu.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi refuz recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here