Actorii din Caracal, pe scena Teatrului Mediaş

Trupa de actori amatori a Teatrului Municipal Caracal a fost invitată să participe, alături de alte trupe teatrale din ţară, la prima ediție a Festivalului de Teatru “PRO Actoria” din Mediaș, eveniment care va marca o jumătatea de veac de existenţă a Teatrului Popular Mediaş.

Evenimentul va avea loc în perioada 18 – 20 septembrie. Actorii din Caracal vor juca pe scenă piesa de teatru „Napoleon era fată”, după o farsă de Margaret Mayo, un spectacol regizat de Florin Beciu.

Din distribuţie vor face parte: Florian Teodorescu (William), Monica Dumitru (Ketty), Daniel Voicu, (Jimmy) Florentina Popescu (Maggie), Ligia Pavel (Miss Petckinton), Mihaela Mandas (Dolly), şi Andrei Mihuț (un poliţist). Scenografia este semnată de Viorel Chirea.

„Este vorba despre un festival aniversar, organizat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea teatrului din Mediaş. Cu această ocazie, am invitat din ţară trupe de teatru neprofesioniste, aşa cum se numesc acum cele care mai există. Sunt cam unsprezece trupe în toată ţara, am reuşit să contactez şase dintre ele. Este vorba de trupe cu care noi am avut de-a lungul anilor colaborări foarte intense şi fructuoase, precum cele din Caracal, Caransebeş, Călăraşi, Braşov, Lugoj sau Sighişoara”, a declarat regizoarea Marinela Bîrză, coordonator ale Teatrului Mediaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here