Fotografii cu umor la Festivalul Naţional „Oltenii &… restu’ lumii”

Organizatorii Festivalului Naţional de Umor „Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina îi îndeamnă pe fotografii din toată ţara să participe la cea de-a treia ediţie a Salonul Naţional de Fotografie Umoristică, eveniment cuprins în cele trei zile ale festivalului.

 

La secţiunea de fotografie umoristică poate participa orice creator de fotgrafie din România, fiecare concurent putând participa cu minimum trei şi maximum şase lucrări, monocrom sau color, nepublicate în presă şi nepremiate la alte concursuri din ţară sau din străinătate. Potrivit regulamentului, lucrările vor fi expediate în format digital, prin e-mail, până cel târziu la data de 30 septembrie 2014, pe adresa: casaciurea@yahoo.com. Vor fi transmise totodată numele, prenumele, adresa concurentului, adresa de e-mail şi numărul de telefon, pentru informaţii ulterioare conform fișei de înscriere.

Lucrările admise în concurs şi cele premiate vor fi printate pe cheltuiala organizatorilor și vor rămâne în patrimoniul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt, care le va putea face publice în mass-media, le va putea publica în broşuri sau cărţi ce vor fi editate ulterior pentru promovarea festivalului, fără acordarea drepturilor de autor.

Se va acorda un trofeu şi un premiu în bani pentru locul I, precum şi premii în obiecte pentru locurile II şi III.

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor „Oltenii şi… restu’ lumii” este programată pentru perioada de 9 – 12 octombrie, când la Slatina se vor aduna caricaturişti şi scriitori umorişti din toate colţurile ţării. Vor exista, ca şi până acum, concursuri de caricatură potret şi caricatură de presă, dar şi manifestări de divertisment în aer liber pentru tot publicul participant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here