Locuri de muncă pentru absolvenţii din Olt. Află unde poţi găsi un job potrivit

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt va organiza, săptămâna viitoare, La Slatina şi Caracal, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ.

Bursa va avea loc în data de 26 septembrie, începând cu ora 9.00, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina şi la sediul Agenţiei Locale Caracal, fiind invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile.

„Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa Agenţiei Judetene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane”, a precizat directorul executiv al AJOFM, Constantin Cîtu.

Absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă pot beneficia de prime de încadrare.

Pentru mai multe informaţii şi detalii privind bursa, cei interesaţi sunt îndemnaţi de organizatori să contacteze AJOFM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here