Altur Slatina îşi va mări capacitatea de producţie

Managementul producătorului de componente auto din Slatina, SC Altur SA, are în vedere mărirea capacităţii de producţie în perioada următoare, anunţă primarul Slatinei, Minel Prina, care a vizitat recent societatea ce exportă majoritatea produselor pentru cei mai mari producători de autoturisme. 

Într-o perioadă în care criza economică afectează tot mai multe societăţi, SC Altur SA Slatina, o societate cu capital integral românesc, reuşeşte să se menţină în topul producătorilor de pistoane auto din aluminiu și să concureze pe piaţa externă cu cele mai puternice firme europene. Aflată în legătură directă cu principalii producători mondiali, Altur Slatina a reuşit să-şi menţină producţia. Mai mult, în plină perioadă de recesiune, fabrica de la Slatina a investit în retehnologizare, reuşind să achiziţioneze linii de producţie complet automatizate.

„La Altur am văzut un management cu planuri mari în perioada următoare de mărire a capacității de producție și dezvoltare a resurselor umane – recent au fost angajați 15 absolvenți, care au deja rezultate foarte bune. Am văzut, de asemenea, salariați optimiști, care se bucură de locuri de muncă stabile și competitive pe piață”, spune primarul Slatinei.

Societatea a fost înfiinţată în anul 1979, iar în 1991 este transformată în societate pe acţiuni sub actuala denumirea denumire.

Societate cu capital românesc integral privat, prin produsele pe care le realizează Altur SA este un furnizor important pentru mai multe sectoare industriale, printre care se numără industria de autoturisme de oraş şi de teren, industria de tractoare şi masini agricole, industria de autovehicule pentru transport marfă şi pasageri, industria electrotehnică şi a sistemelor de încălzire cu gaze naturale.

Produsele Altur ajung la parteneri din Germania, Franţa, Polonia, Cehia, Anglia, Italia, Olanda, Egipt sau Siria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here