Acţiune electorală de amploare a PDL Olt în Slatina. Iohannis, favorit / VIDEO

Peste 100 de democrat-liberali au încercat să convingă, joi, electoratul slătinean că soluţia schimbării României în bine este strâns legată de imaginea candidatului Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis. Şi argumentele lor au rezonat cu majoritatea oamenilor întâlniţi în cale. De altfel, potrivit unor surse politice, într-un sondaj comandat de social-democraţi candidatul ACL este favorit în intenţia de vot a slătinenilor.

La acţiunea electorală din municipiul-reşedinţă de judeţ au luat parte mai mulţi lideri din PDL Olt, în frunte cu preşedintele organizaţiei, Siminica Mirea, copreşedinte al ACL Olt. Alături de ea s-au mai aflat Marian Căruntu, prim-vicepreşedinte al PDL Slatina, şefa femeilor democrat-liberale din judeţ, Ramona Oncescu, secretarul general al PDL Olt, Romulus Cheroiu, preşedintele organizaţiei de pensionari democrat-liberali, Ion Bădescu, dar şi foarte mulţi tineri. 

Marşul electoral a acoperit mai multe artere principale ale oraşului. Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale au stat de vorbă cu oamenii, majoritatea declarându-se dispusă să aleagă schimbarea. 

„Nu obiectele electorale pe care le-am oferit noi i-au bucurat pe oameni, pentru că suntem săraci la acest capitol, ci argumentele pe care le oferim celor cu care venim în contact. Şi argumentele noastre pentru ca domnul Klaus Iohannis să devină preşedintele României rezonează cu oamenii, mai ales în oraşe. Am avut, aşadar, o acţiune reuşită joi în Slatina”, a declarat preşedintele PDL Olt.

Potrivit unor surse social-democrate, un sondaj efectuat la nivelul Slatinei de PSD îl indică, în acest moment, câştigător pe Klaus Iohannis cu 60% din intenţiile de vot ale slătinenilor.

„Slatina nu este un oraş de stânga. Slatina a ales de trei ori la rând un primar de dreapta, în persoana domnului Darius Vâlcov, trecut anul trecut la PSD. Asta spune multe, iar pulsul electoral care se simte acum în municipiul-reşedinţă de judeţ este, în continuare, unul de dreapta”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD Slatina, Marian Căruntu.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/8L9PAejrkXk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here