Confort la cort pentru cei care vor veni la BEJ cu buletinele de vot

Prefectura Olt s-a îngrijit de confortul celor ce vor veni la Biroul Electoral Judeţean din Slatina cu buletinele de vot ştampilate în primul şi în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, amenajând pe platoul din faţa instituţiei un cort dotat cu scaune.

Cei care vor veni cu sacii doldora de buletine de vot utilizate pentru a le preda Biroului Electoral Judeţean nu se vor mai îmbulzi pe scări şi în sediul prefecturii şi, cel mai important, vor fi adăpostiţi de eventualele intemperii într-un cort imens montat deja în parcarea de lângă prefectură. Reprezentanţii secţiilor de votare vor avea la dispoziţie scaune şi chiar o sursă de căldură, dar şi ceai oferit de autorităţi. 

Ideea îi aparţine prefectului Silviu Neacşu, care a anunţat în urmă cu o săptămână şi jumătate că în instituţia pe care o conduce se caută soluţii pentru un minim de confort pentru cei ce vor sta ore în şir să predea buletinele de vot. 

Întâmplător, culoarea cortului este albastru închis, de nuanța celei alese de Alianța Creștin Liberale, lucru care, în plină campanie electorală, prinde un anumit înțeles la nivelul sugestiei. Mai ales că la doi pași se află unul dintre sediile ACL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here