Eleva din Slatina diagnosticată cu tumoră pe creier a fost salvată de medici

Eleva de la Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu” din Slatina, diagnosticată de medici cu tumoră pe creier, a ieșit cu bine din operație și se află în afara oricărui pericol, a anunțat, joi, diriginta fetei, Ortansa Franțescu. Alături de Laura Turturică s-au aflat, împreună cu părinții, colegii de clasă și cadrele didactice de la CNV „Nicolae Titulescu”, care în urmă cu o săptămână au organizat un spectacol caritabil pentru strângerea sumei de bani care să acopere costurile intervenției chirurgicale.

Laura Cristina Turturică a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe pe creier joi, la o clinică medicală privată din București. Medicii i-au extras 80% din tumoră, urmând ca restul să fie extras printr-un procedeu de aspirare pe cale nazală, potrivit directoarei CNV „Nicolae Titulescu”, Carolina Guraliuc.

„Acum este bine. Operația a avut loc joi, când medicii i-au extras 80% din tumoră. Am înțeles că restul va fi aspirat pe nas. O altă veste bună este că s-a aflat că tumora nu este beningă. Îi ținem pumnii până la sfârșit. Doamne-ajută”, a declarat, pentru Olt-Alert, Carolina Guraliuc.

Laura Cristina Turturică, elevă a CNV „Nicolae Titulescu” din Slatina, a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier care îi afecta vederea, punându-i chiar viața în pericol. Costurile intervenției chirurgicale s-au ridicat la peste 6.000 de euro. În sprijinul fetei au venit diriginta ei, Ortansa Franțescu, și colegii de clasă, care în urmă cu mai bine de o săptămână au organizat un spectacol artistic caritabil la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, la care au participat zeci de elevi talentați din municipiul-reședință de județ și nu numai. Spectacolul a fost o reușită, adunând sute de spectatori. În urma spectacolului s-a strâns o sumă importantă din costul total al operației suportat de părinții Laurei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here